Laadukkaat vuokrakohteet 

Suomessa & Espanjassa


Tunnemme jokaisen kohteemme ja voimme mennä takuuseen niiden laadusta. Toteutamme vuokraukset  ilman välikäsiä ja pystymme tarjoamaan palvelut kustannustehokkaasti.


KOHTEET


Sunmaa & Golf

Sunmaa Oy:n Jani "Sipoon Senaattori" Asunmaa ja Tommi "Dogi" Turunen ovat, ainakin omasta mielestään, golf-miehiä. Pelillisesti meillä ei ole paljonkaan annettavaa, mutta olemme osa erinomaista golf-yhteisöä Aurinkorannikolla. Haluamme yrityksenäkin olla mukana paikallisissa golf-kisoissa ja -tapahtumissa. Meillä on myös pieni jalansija kotimaan golfpiireissä mm. majoitustoiminnan osalta. Sunmaa haluaa asemoida itsensä lähelle golfia ja verkostomme kautta on mahdollista päästä osaksi erinomaista golf-yhteisöä. Tässä porukassa positiivinen henki ja yhteisöllisyys tulee ykkösenä.


Sunmaa, saletisti natsaa

Tunnemme jokaisen vuokrakohteemme. Kaikki kohteemme on joko meidän, tai ystäväpiirimme omistamia. Asiointi tapahtuu aina suoraan omistajan kanssa ja yhteistyö on helppoa. Haluamme kasvattaa verkostoamme samaan hiileen puhaltavien kumppaneidemme kanssa.

Meillä on kohteita Suomessa ja Espanjassa. Panostamme ennen kaikkea viihtyvyyteen ja helppoon kommunikointiin. Tavoitteenamme on pitää asiat yksinkertaisina. Markkinoinnissa panostamme vain asiakkaiden positiiviseen kokemukseen ja sen tiedon levittämiseen.

Sunmaa on iloinen asia!

"Perustin Sunmaa Oy:n 10 vuotta sitten, kun elämänilo oli poissa. Päätin että, kun joskus vielä elämä hymyilee, otetaan tämä sitten käyttöön. Nyt on sen aika!" -Jani Asunmaa


PÄIVÄ MERELLÄ

"Vietimme kollegoiden kesken mahtavan kesäpäivän Porvoon kauniissa saaristossa. Suosittelen lämpimästi!" -Riikka Lintukangas, tj, Kuntotarkastaja Lintukangas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Ota yhteyttä!

Puhelin / Whatsapp: +358 40 4818422

Email: jani@sunmaa.fi